Chrome users: This site IS secure!


The HUMMER Network
Home of the famous HML

Hummer Marketplace | Hummer Knowledge Base
Donate | FB | Hummer Calendar | YouTube Channel

The Hummer Network
THE Place for Hummer Owners Since 1996
Over 20 years of dedication.
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   GuidelinesForum Rules   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Knowledge Base

 
Post new topic   Reply to topic    The Hummer Network Index -> Forum-Related Questions
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Gulf1
Cranky Old Fart


Joined: 27 Jan 2005
Posts: 12596
Location: Nature Coast, Florida - USA

PostPosted: Mon Apr 30, 2007 6:33 pm    Post subject: Knowledge Base Reply with quote

Seems to have been down for most of the day (just in case you weren't aware). For me, the main forum is continuing to be erratic; sometimes very slow, sometimes back to normal.
_________________
'03 HMCO
Back to top
View user's profile Send private message
Hummer Network
Since 1996


Joined: 31 Jul 2006
Posts: 8747
Location: Location, Location

PostPosted: Mon Apr 30, 2007 6:57 pm    Post subject: Re: Knowledge Base Reply with quote

Gulf1 wrote:
Seems to have been down for most of the day (just in case you weren't aware). For me, the main forum is continuing to be erratic; sometimes very slow, sometimes back to normal.


We made some DNS changes yesterday to solve another problem. The nameservers for hummerknowledgebase.com were different from the others, but I changed that one too. When I checked it, all seemed well, but apparently those nameservers don't work with that particular domain. I've changed them back. It will take a couple of hours for the changes to propagate, then the Knowledge Base should be back.

Thanks for letting me know.

As for the forum speed, I'll keep an eye on it. Thanks again.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Hummer Network
Since 1996


Joined: 31 Jul 2006
Posts: 8747
Location: Location, Location

PostPosted: Mon Apr 30, 2007 7:01 pm    Post subject: Re: Knowledge Base Reply with quote

Gulf1 wrote:
Seems to have been down for most of the day (just in case you weren't aware). For me, the main forum is continuing to be erratic; sometimes very slow, sometimes back to normal.


We made some DNS changes yesterday to solve another problem. The nameservers for hummerknowledgebase.com were different from the others, but I changed that one too. When I checked it, all seemed well, but apparently those nameservers don't work with that particular domain. I've changed them back. It will take a couple of hours for the changes to propagate, then the Knowledge Base should be back.

Thanks for letting me know.

As for the forum speed, some work it being done on it today.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Hummer Network
Since 1996


Joined: 31 Jul 2006
Posts: 8747
Location: Location, Location

PostPosted: Mon Apr 30, 2007 7:06 pm    Post subject: Re: Knowledge Base Reply with quote

Gulf1 wrote:
Seems to have been down for most of the day (just in case you weren't aware). For me, the main forum is continuing to be erratic; sometimes very slow, sometimes back to normal.


We made some DNS changes yesterday to solve another problem. The nameservers for hummerknowledgebase.com were different from the others, but I changed that one too. When I checked it, all seemed well, but apparently those nameservers don't work with that particular domain. I've changed them back. It will take a couple of hours for the changes to propagate, then the Knowledge Base should be back.

Thanks for letting me know.

As for the forum speed, some work it being done on it today.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Hummer Network
Since 1996


Joined: 31 Jul 2006
Posts: 8747
Location: Location, Location

PostPosted: Tue May 01, 2007 2:16 am    Post subject: Reply with quote

I just now remembered to check. It's back.

...Bob
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Gulf1
Cranky Old Fart


Joined: 27 Jan 2005
Posts: 12596
Location: Nature Coast, Florida - USA

PostPosted: Tue May 01, 2007 7:13 pm    Post subject: Reply with quote

Not for me it isn't. Sad

It's an instant "Internet Explorer cannot access this page" together with:

1: Internet connectivity has been lost.
2: The website is temporarily unavailable.
3: The Domain Name Server (DNS) is not reachable.
4: The Domain Name Server (DNS) does not have a listing for the website's domain.
5: If this is an HTTPS (secure) address, click Tools, click Internet Options, click Advanced, and check to be sure the SSL and TLS protocols are enabled under the security section.

Obviously 1 and 5 don't apply. Could it also be a problem my end?

_________________
'03 HMCO
Back to top
View user's profile Send private message
Hummer Network
Since 1996


Joined: 31 Jul 2006
Posts: 8747
Location: Location, Location

PostPosted: Tue May 01, 2007 7:25 pm    Post subject: Reply with quote

Gulf1 wrote:
Not for me it isn't.


I just used it to obtain links to send in reply to a question about military lights. It's working just fine. I will look into it, though.

It's a stretch, but it might be possible that you're going through a DNS database which hasn't been updated with the changes I made yesterday. That seems highly unlikely because DNS changes only take a couple of hours to propagate.

Thanks.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Hummer Network
Since 1996


Joined: 31 Jul 2006
Posts: 8747
Location: Location, Location

PostPosted: Tue May 01, 2007 9:06 pm    Post subject: Reply with quote

OK, we've made some DNS changes. Give it a couple of hours to propagate and all should be well.

...Bob
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Gulf1
Cranky Old Fart


Joined: 27 Jan 2005
Posts: 12596
Location: Nature Coast, Florida - USA

PostPosted: Tue May 01, 2007 9:10 pm    Post subject: Reply with quote

It's working again. All is well in the universe. Very Happy
_________________
'03 HMCO
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    The Hummer Network Index -> Forum-Related Questions All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hummer Network Custom Edition, © 2006-2013
No material from this forum may be reprinted or republished in any form without permission. See full disclaimer.