Chrome users: This site IS secure!


The HUMMER Network
Home of the famous HML

Hummer Marketplace | Hummer Knowledge Base
Donate | FB | Hummer Calendar | YouTube Channel

The Hummer Network
THE Place for Hummer Owners Since 1996
Over 20 years of dedication.
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   GuidelinesForum Rules   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

UNABLE TO VIEW PHOTOS IN FORUM MESSAGES

 
Post new topic   Reply to topic    The Hummer Network Index -> Forum-Related Questions
View previous topic :: View next topic  
Author Message
B2H1
Co-Driver


Joined: 16 Jun 2006
Posts: 92
Location: New Jersey

PostPosted: Fri Aug 25, 2006 10:52 am    Post subject: UNABLE TO VIEW PHOTOS IN FORUM MESSAGES Reply with quote

I am unable to view photos in forum messages. The description block for the attachment is visable, but not the link to open the photograph.

Any help would be appreciated.


Bruce

_________________
Bruce J. Belschner
2004 H1 Wagon [Metalic Sand]
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Hummer Network
Since 1996


Joined: 31 Jul 2006
Posts: 8748
Location: Location, Location

PostPosted: Fri Aug 25, 2006 4:47 pm    Post subject: Re: UNABLE TO VIEW PHOTOS IN FORUM MESSAGES Reply with quote

B2H1 wrote:
I am unable to view photos in forum messages. The description block for the attachment is visable, but not the link to open the photograph.


The photo itself is the link. It's a thumbnail. Click on that. That is, unless you're trying to view an old photo that was posted to the old forum. It was not possible to transfer old photos over to the new forum and have them associated with individual messages.

If there is a paperclip icon associated with a message or topic, there actually is an attachment. No paperclip icon, no attachment.

...Bob
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
B2H1
Co-Driver


Joined: 16 Jun 2006
Posts: 92
Location: New Jersey

PostPosted: Sun Aug 27, 2006 10:12 pm    Post subject: Reply with quote

It turned out to be the nut behind the wheel. One of my firewall settings was preventing the viewing of attachments. All fixed. Thanks for the reply.

Bruce

_________________
Bruce J. Belschner
2004 H1 Wagon [Metalic Sand]
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Rory
Spotter


Joined: 14 May 2003
Posts: 561
Location: Cottleville, Missouri - USA

PostPosted: Wed Dec 27, 2006 8:39 pm    Post subject: ZoneAlarm Security Suite is blocking the display of pictures Reply with quote

Can anyone tell me how to make the proper settings in ZA Security Suite so that it will allow me to view the pictures that are inside forum postings?

I know it's ZA Security Suite that is the problem because if I disable it I can then view the pictures.

Thanks!
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo Messenger
Hummer Network
Since 1996


Joined: 31 Jul 2006
Posts: 8748
Location: Location, Location

PostPosted: Wed Dec 27, 2006 9:08 pm    Post subject: Re: ZoneAlarm Security Suite is blocking the display of pict Reply with quote

Rory wrote:
Can anyone tell me how to make the proper settings in ZA Security Suite so that it will allow me to view the pictures that are inside forum postings?

I know it's ZA Security Suite that is the problem because if I disable it I can then view the pictures.

Thanks!


Sorry, I have no experience with that. You might look at help files, etc. pertaining to that specific software.

...Bob
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
B2H1
Co-Driver


Joined: 16 Jun 2006
Posts: 92
Location: New Jersey

PostPosted: Thu Dec 28, 2006 11:55 am    Post subject: Re: ZoneAlarm Security Suite is blocking the display of pict Reply with quote

Rory wrote:
Can anyone tell me how to make the proper settings in ZA Security Suite so that it will allow me to view the pictures that are inside forum postings?

I know it's ZA Security Suite that is the problem because if I disable it I can then view the pictures.

Thanks!


Go to the privacy settings in Zone Alarm. Lower the blocking for ads and cookies. Keep playing with settings until you still have some security and can see the photos.

Bruce

_________________
Bruce J. Belschner
2004 H1 Wagon [Metalic Sand]
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    The Hummer Network Index -> Forum-Related Questions All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hummer Network Custom Edition, © 2006-2013
No material from this forum may be reprinted or republished in any form without permission. See full disclaimer.